Vakantie op Colondri

Juli-augustus

 

Colondri I

In de grote respectvol gerestaureerde boerderij zijn   twee moderne woningen ingericht. Colondri 1 beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. In totaal kunnen hier 10 personen slapen. De ruime keuken is voorzien van alle confort en een uitgebreid assortiment kookgerei. In de gewelfde  mediakamer kan je elke gewenste TV zender volgen via de satelietontvanger terwijl er tot in elk hoekje van het huis draadloze WiFi internet verbinding is. De buitenterrassen nodigen uit in de schaduw van cipressen en moerbeibomen te ontbijten, of middag en avondeten te genieten met zicht op Pomarance en de Cecina vallei. Ruime salons maken samenzitten of je eigen hoekje zoeken mogelijk. Of  geniet ten volle van het zwembad met een adembenemend uitzicht over het Toscaanse landschap.  Het ganse huis is hedendaags gestyled met gevoel voor gezelligheid en modern confort.


Colondri II

Iets bescheidener maar even goed uitgerust en gezellig ingericht geeft colondri II slaapgelegenheid voor 7 personen met 1 gezamenlijke badkamer. Privacy is verzekerd vermits terassen de inkom en de verbinding met de slaapkamers volledig gescheiden zijn van de andere woning. Enkel aan het zwembad kom je je buren tegen. Ook hier is er satelliet TV en internetverbinding een goed geoutilleerde keuken en buitenterrassen.

Vakantie prijzen


Je kan met familie of vrienden op Colondri vakantie houden in complete rust. Midden in de natuur genieten van het prachtige uitzicht op het Toscaanse landschap. In de directe omgeving is veel te beleven, wandelen, Paardrijden, mountainbiken, steden en musea bezoeken, het initiatief ligt bij jou.

In Colondri kunnen tot 17 gasten verblijven. Het ruime huis is steeds gedacht om een gezin gezellig en ontspannen te laten genieten.  Bad en bedlinnen is steeds begrepen in de prijs.

In het hele huis is gratis WiFi internet en in de mediakamer zorgt satelliet TV dat je je lievelings programmas weg van huis niet moet missen.

De keukens zijn groot en overvloedig uitgerust.


Prijzen 2011 voor juli en augustus

Prijzen gelden steeds per week van zaterdag tot zaterdag

  1. Colondri 1    , maximum 10 gasten                      : 1900€

  2. Colondri 2    , maximum 7 gasten                        : 1400€

  3. Colondri het ganse huis,  maximum 17 gasten    :3200€

Prijzen 2011 buiten de zomermaanden

  1. Colondri 1    , maximum 10 gasten                     : 1200€

  2. Colondri 2, maximum 7 gasten                           : 1050€

  3. Colondri het ganse huis, maximum 17 gasten    :2100€


Bed and Breakfast , enkel in laagseizoen

Tweepersoonskamer met ontbijt ( minimum 3 nachten) 85€ per dag

Single ( minimum 3 nachten) 75€


Wij serveren gerechten uit de streekkeuken waarin verse, lokale ingrediënten zijn verwerkt.

Diner (compleet menu, inclusief water en huiswijn) 
€ 25,00 per persoon

Kinderen:0-3 jaar, maaltijden gratis                                                    3-10 jaar, maaltijden 50% korting

WWW.colondri.com                                   Info@colondri.com